PradžiaInterviu ir straipsniaiApie Žąsis. Kontaktai.
2017 - 12 - 12
2017 - 12 - 11
2017 - 12 - 10
Renaissance: šitas restoranas taiko į kosmosą Vėtrungės: Nidą reikia branginti, kol visai užbrangs Food Lab: Utena parodo pavyzdinį provincijos restoraną
Baltos, baltos sienos Aš pradėsiu nuo prisiminimų, nes, matyt, mano jau toks amžius, kad aš esu kupinas prisiminimų. Kažkada čia buvo toks restoranas, su dideliu rūsiu (kur buvau alaus baras, ar kažkas panašaus), vienas pirmųjų laisvoje Lietuvoje – taip seniai,
Servetėles prispaudžia akmenukas su raginimu bučiuotis švelniai Žinau, žinau, šiandien ne toks sekmadienis, kad galima būtų ramiai apie Nidą rašyti: nebėr tų karščių, kuriais lietuviai taip piktinasi, nors pirma jų laukia, o kai karščių nelieka, tai liūdi.
Food Lab Utena – vaizdas iš lauko Man gal ir sunkiau bus rašyti „Laukines žąsis“, bet reikalai provincijoje keičiasi. Dar prieš pora metų buvo lengva kalbėti apie tai, kad artimiausias geras maistas yra degalinėje arba Vilniuje, ir rašyti nesibaigiančius
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas:
2017 - 12 - 08
2017 - 12 - 08
2017 - 12 - 08
Šiškų Sala: Nidoje nesitikėjom tokio gero neformato Studio 52: Klaipėda ir vėl rodo, kaip reikia gerai tvarkytis Kebab Republic: vėl prie jų patraukė, šįkart Kaune
Nuoroda į restoraną Nidos mieste Jau praėjusią savaitę rašiau, kad šiemet Nida nustebino: kai iš kurorto jau nieko nebesitiki, šmaukšt, ir pradžiugina („Vėtrungės“
Studio 52 – gal todėl, kad 52 savaitės per metus Žinote, koks yra lengviausias darbas pasaulyje? Aš jums pasakysiu. Lengviausias darbas pasaulyje yra maisto kritikui ieškoti gero maisto Klaipėdoje. Studio 52 interjeras Per pastaruosius pora metų, kai tik
Vaizdas iš lauko Tai ką, vėl rašysiu apie kebabus. Kodėl? O kodėl neturėčiau? Per visą mano rašymo apie maistą patirtį populiariausi straipsniai būdavo apie paprastą paprastų žmonių maistą, ir kebabai – nuo legendinių Garliavos iki autentiškų turkiškų
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas:
2017 - 12 - 04
2017 - 12 - 04
2017 - 12 - 04
Meatballs: neišsigandau restorano su mėsmalėmis Caesar: salotų baras su turbūt geriausiu burgeriu sostinėje Riekė: Vilniuje, kuriant gerą restoraną, gerų norų nepakanka
Valgiaraštis prieš įėjimą Toks dalykas, kaip vieno patiekalo restoranas, man yra ne naujiena. Kavarsko koldūninėje dažniausiai valgo tik koldūnus – tačiau ten dar būna ir žmonių, kurie užsisako cepelinų, ir nenusivilia, todėl kažkaip sunku vieno patiekalo
Salotų baro vaizdas Niekada nemėgau valgyti vietose, kurios neskirtos valgymui. Gatvėse, parkuose, oro uostuose, lėktuvuose, traukiniuose, muziejuose, dailės galerijose, stotyse, kino teatruose, prekybos centruose. Man atrodo, kad – esant galimybei – valgyti reikia
Iškaba ant tvoros Jeigu rugpjūtis yra kaip vasaros savaitgalis, tai kas yra ilgasis Žolinių savaitgalis, kuris būna rugpjūtyje? Savaitgalio ilgasis savaitgalis per savaitgalį, vasaros vasara? Sodelis Ne. Tai keturios dienos, kada kiekvienas kažkur važiuoja ir
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas: