PradžiaInterviu ir straipsniaiApie Žąsis. Kontaktai.
2017 - 03 - 26
2017 - 03 - 26
2017 - 03 - 26
Peri Peri: net kai pusės patiekalų neturi, yra gerai Panemunės pilis: bajorų pamėgta nuobodybė pagal garsų receptą Kablys: prisiminiau Angliją, neverkiau
Vaizdas iš lauko. Šviečia lemputės. Iš kur žinoti, kad mano vizitas į restoraną iš anksto neplanuotas? Tie, kas svajoja apie mano organizuotą ir tvarkingą vizitą (tokių nedarau, bet žmonėms svajoti neuždrausi), visada prašo prieš kelias dienas pranešti, kad
Viešbučio kambarys Iš senųjų laikų daugelis turi nuomonę, ne, net ne nuomonę, o įsitikinimą, kad Lietuva yra viena Europos šalių, kur gera atvažiuoti ir senųjų pilių pažiūrėti. Taip, turbūt, atsitiko dėl tų milijonų lankytojų iš buvusios Sovietų
Valgykite pustryčius savaitgaliais Jūs manėte, kad nebebus jau apžvalgų apie pusryčius mieste? Kodėl taip galvojate? Ar jums atrodo, kad aš turėčiau nustoti rašyti apie mėgstamiausią vilniečių užsiėmimą tik todėl, kad Lietuvoje yra keliolika žmonių, kurie
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas:
2016 - 12 - 27
2016 - 12 - 19
2016 - 12 - 19
Griškabūdžio kebabai, kurių kiosko negalima fotografuoti kamBARys Marijampolėje, importas iš Vilniaus Barboros svetainė: įžeidžiamai banalu
Kioskas jus stebi Su šventėmis, skaitytojai. Daugiau nei prieš du tūkstančius metų toli Artimuosiuose Rytuose šią dieną gimė Išganytojas, ir daugiau nei prieš dvi savaites Užkalnis, tai yra aš, pagaliau rado restoraną, kuris jo (tai yra, manęs) nepabūgo ir
Nėra užuolaidų Nepaisant antraštės, jūs čia nerasite jokių žinių apie tai, kaip jūsų mėgstamiausias maisto kritikas ir kulinarijos rašytojas įsmuko pas paprastus žmones ir kaip jam ten sekėsi. Ne, šiandien ne toks sekmadienis. Šiandien turiu istoriją, kuri
Vaizdas iš lauko, nuo tenai, kur medžiojo Gediminas Maža kur ir ko negali arba neturėtų būti. Kur nors Venecijoje, tose aikštėse, kur daugiausiai turistų, neturėtų būti tokių vietų, kurios apskabo svečius, kaip ožys apskabo baziliko krūmelį, ir patiekia tiems
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas:
2016 - 12 - 19
2016 - 12 - 04
2016 - 12 - 04
Böff: „Gaila, kad nebėra litų, būčiau sumokėjęs tūkstantį“ Gatvės kepėjai: pavadinimas apgavo, bet nu ir kas Tabu Restobar: paknebinėjau ir išėjau
Vaizdas iš lauko Yra kažkoks ypatingas jausmas už vakarienę sumokėti tūkstantį, tačiau nuo to laiko, kai Lietuvą pardavė masonams ir įvedė eurą, tai nėra labai lengva padaryti: tūkstantis eurų už vakarienę yra pasiekiama arba su didesne kompanija, arba reikia
Interjeras ir lankytojai Ką sakytumėte, kai restoranas vadinasi gatvės kepėjais? Aš tai manyčiau, kad tai – dar viena kepykla, gal net senolių kepyklėlė (jei kas nežinote, tai ta vieta, kur kepa senolius; toks prieštaringas, bet mielas pavadinimas buvo, o gal
Vaizdas iš lauko Nebijokite, aš neišėjau nevalgęs. Tiesiog labai daug visko užsisakiau, tai kelių kąsnių užteko, ypač kai vienas ar du patiekalai buvo tiesioginis kalorijų užtaisas. Įsivaizduojate didelį indą, tokį didelį, kokiuose būna maisto papildai,
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas: