2017 - 06 - 08
2017 - 03 - 03
2016 - 11 - 07
Somm: Kaip vienas Vilniaus vynbaris atpirko visų nevykusių vyninių nuodėmes Senasis Rambynas: Rusijos pasienyje pamatysite, kaip turi dirbti sodyba Ramenas ir Pagaliukai uždėjo seilinuką ir pakvietė šliurpčioti
Įėjimas į restoraną Kartais griauti yra geriau, negu statyti. Imkim kad ir buvusį „Lietuvos“ kinoteatrą. Kažkada varganoje sovietų Lietuvoje tai buvo kultūros centras, kur rodydavo ne tik rusišką šlamštą apie husarus ir „Didįjį Tėvynės karą“, bet ir
Sodyba neapsimeta autentiška, tiesiog viskas labai gražu Žodį „Rambynas“ žinojau nuo vaikystės, nes būdavo ir sovietiniais laikais toks geltonas fermentinis sūris. Nei geras, nei blogas: prisimenu, dar būdavo „Nemunas“, „Rusiškas“, bet visi kažkodėl
Restoranas, kaip jis atrodo iš lauko „Nežaisk su maistu“, „nevalgyk kaip paršelis“, „pažiūrėk, kaip tu valgai, nuimk alkūnes nuo stalo“, „nesiurbk“, „nečepsėk“ – vaikai girdi šitą nuolatos, nes kol jie pavirsta gražiais, kultūringais
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas:
2016 - 05 - 04
2010 - 09 - 20
2010 - 09 - 20
Totorino: linkiu sėkmės ateityje Apie Žąsis. Kontaktai. Interviu ir straipsniai
Tokia štai iškaba Labai dažnai žmonės klausia, kaip įsteigiamas sėkmingas restoranas. Iš tiesų, viskas yra paprasta, aš tuoj pateiksiu jums kelias taisykles, kurios nuklos jums kelią į sėkmę taip pat, kaip pažadais rangovai išgrindžia kelią į pragarą.
Rašykite mums:
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas:
2010 - 09 - 20
2010 - 09 - 11
Apžvalgos Viršutinis tekstas
įvertinimas:
įvertinimas: