PradžiaInterviu ir straipsniaiApie Žąsis. Kontaktai.
2017 - 04 - 09
2017 - 04 - 09
2017 - 04 - 09
Meze: turkiškas, ir sumokėjau mažai, kaip ne Vilniuje La Cocina de Jose: ispanų restoranui laikas reklamuotis Karčema Kretingos rajone: ar reikia uždrausti lietuvišką maistą
Meze – vaizdas iš lauko ir kukli iškaba Iš tiesų, neturiu už ką Turkijai atleisti, ji nieko blogo nepadarė. Šimtai prastų kebabinių, kur lietuviai laisto padažu priobliuotus mėsgalius iš didmeninių tiekėjų (standartiniai padažai – česnakinis, aštrus,
Vaizdas iš lauko Ne, nepagalvokite, tai nebuvo tyčia sugalvota, bet labai natūraliai gavosi taip: likus keliolikai valandų iki kelionės į Ispanijai priklausančias Afrikos salas, Kanarus, sugalvojome nueiti į naują ispanų restoraną Vilniuje: “La Cocina de Jose”,
Štai kaip atrodo Karčema Na tai ką, linkėjimai iš tolimojo užjūrio, kūrybinės komandiruotės, į kurią išvykau, kad galėčiau geriau rašyti lietuviams apie Lietuvą, nes, žinokite, per atstumą nuolatos matosi geriau. Jau Anglijoje gyvendamas patyriau, kad balsas
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas:
2017 - 04 - 02
2017 - 04 - 02
2017 - 04 - 02
Kukudra Kretingalėje: dar nenaikinkime lietuviško maisto, nors gal ir metas Omakase, mūsų išsigelbėjimas Kanadoje Yolk Čikagoje: taip reikia valgyti amerikietiškus pusryčius
Vaizdas iš lauko ir rašymas šriftu iš Windows 3.11 Šiais laikais daugeliui toks jausmas, kad mums visiems reikia mokytis mylėti ne tik blaivybę, ne tik visokius tautinius dalykus, ne tik lietuviškus drabužius, bet ir lietuvišką maistą. Prieš kurį laiką vienas
Iš lauko atrodo taip, kaip normalus kanadietiškas Pacific Northwest restoranas baisiame pastate – ugly Leiskite man jus informuoti, kad kūrybinė kelionė Kanadoje gavosi labai produktyvi, parašiau daug ir gerai, tačiau malonumo čia yra maža. Gal todėl, kad čia
Gėrybės ant stalo Jei galvojate, kad Lietuvoje šiais laikais visi pamišo dėl pusryčių, vėlyvųjų pusryčių, Benedikto kiaušinių (prašau, gana juokų apie tai, kas tas Benediktas) ir visokių brančų, tai galvokite iš naujo. Taip, Vilniaus hipsteriai, laisvai
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas:
2017 - 03 - 26
2017 - 03 - 26
2017 - 03 - 26
Peri Peri: net kai pusės patiekalų neturi, yra gerai Panemunės pilis: bajorų pamėgta nuobodybė pagal garsų receptą Kablys: prisiminiau Angliją, neverkiau
Vaizdas iš lauko. Šviečia lemputės. Iš kur žinoti, kad mano vizitas į restoraną iš anksto neplanuotas? Tie, kas svajoja apie mano organizuotą ir tvarkingą vizitą (tokių nedarau, bet žmonėms svajoti neuždrausi), visada prašo prieš kelias dienas pranešti, kad
Viešbučio kambarys Iš senųjų laikų daugelis turi nuomonę, ne, net ne nuomonę, o įsitikinimą, kad Lietuva yra viena Europos šalių, kur gera atvažiuoti ir senųjų pilių pažiūrėti. Taip, turbūt, atsitiko dėl tų milijonų lankytojų iš buvusios Sovietų
Valgykite pustryčius savaitgaliais Jūs manėte, kad nebebus jau apžvalgų apie pusryčius mieste? Kodėl taip galvojate? Ar jums atrodo, kad aš turėčiau nustoti rašyti apie mėgstamiausią vilniečių užsiėmimą tik todėl, kad Lietuvoje yra keliolika žmonių, kurie
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas: