PradžiaInterviu ir straipsniaiApie Žąsis. Kontaktai.
2010 - 10 - 31
2010 - 08 - 20
2010 - 08 - 14
Ukrainietiška karčiama: Bačiulis turėjo gerą laiką Vyninė „In Vino“ Nidoje – nuglostyta bohemos, bet vistiek verta dėmesio Restoranas „Nerija“ Nidoje: labai arti tobulybės
Anądien nusipirkęs fotiką nusprendžiau, kad tokią progą verta kažkiek paminėti. Juoba, „Vilbroje“ lankiausi stipriai po pietų, o nuo ryto burnoje tik pora riekių itališkos duonos, mirkytos alyvuogių aliejuje ir užgertos ispanišku raudonu, buvau
Nida – tokia vieta, kur, gerai pasistengus, galima nesunkiai išbandyti visus restoranus, kavines beigi kitokias maitinimo įstaigas. Tačiau „In Vino“ man visuomet likdavo už borto. Tai vyninė toli nuo turistinio tako, nudrožtame ir nudaužytame rašytnamyje
Pradėsiu nuo to, kad Nidoje tikėtis labai gero maisto nėra rekomenduojama. Miestelio kulinarija, žinoma, pagerėjo nuo tų laikų, kai visur buvo tik taukini karbonadai ir žuvis, aplieta puskilogramiu sūrio (žuvies kepsnys „Skenduolės vilionė“) bei žuvis tešloje
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas: