PradžiaInterviu ir straipsniaiApie Žąsis. Kontaktai.
2012 - 02 - 27
2012 - 02 - 26
2012 - 02 - 25
Čaichana - autentiškas uzbekų restoranas. Ir nėra prie ko prisikabinti. Mano Guru. 1-oji dalis. Šeštadienio pusryčiai. Raw Raw: kur maistas žalias, oranžinis ir ryškiai raudonas
Apie šią vietą man papasakojo dizaineris ir maisto mėgėjas Aleksandras Pogrebnojus, lyg ir tarėmės eiti kartu, o paskui jis jau pats nuėjo, ir tada mums su Užkalniene beliko ištestuoti patiems lietingą vasario šeštadienį po Vilniaus knygų mugės. Valgęs
Šiandien šeštadienis ir aš valgiau fantastiškus pusryčius. Mano mylimiausiame gražuolyje mieste Vilniuje su jo baroko bokštais ir baltu sniegu nuklotais raudonais čerpių stogais pusryčius ne namie (ypač, jei nevalgai lietinių, blynelių ir sumuštinių) rasti
Šalia lietuviškų Baltųjų rūmų, Prezidentūros, yra taip pat Lietuvoje vienintelis žaliavalgių restoranėlis. Interjeras pilkas, tiek tiesiogine, tiek perkeltine šio žodžio prasme, bet ant didelių baltų lėkščių, kuriose patiekiami visi patiekalai, vyksta tikros
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas:
2012 - 02 - 19
2012 - 02 - 19
2012 - 02 - 17
Londonui ir Niujorkui kol kas Vilnius nelabai gresia Honkongas - lyg ir normalu, bet be tikslo ir be išskirtinumo Koldūnai pietums. Gaila, kad tik pietums.
Pagaliau – po daugiau nei šešių mėnesių indiško maisto abstinencijos – į Sue’s Indian Raja patraukėme vaiskią ir saulėtą vasario dieną, lietuviams iš anksto (dar sekmadienį) ruošiantis užgavėnėms ir po Vilniaus senamiestį besiblaškant visokiems
Čia mane kartais kritikuoja nepelnytai (na gerai, ir pelnytai irgi), kad aš tipo labai giriu viską Lietuvoje ir apskritai neadekvačiai reaguoju. Kad gal reikėtų kai kam ir kritikos. Kaip ir reikėtų. Kinų maistas nedžiugina, daugiau prasto, negu gero (apie kiek
Žinot, kas yra gero Lietuvoje ir ypač Vilniuje? Didėjanti restoranų specializacija. Mažyn eina beigi nyksta belekokios vietos be idėjos ir su ilgais meniu per 15 puslapių, ir auga visai kitoki kabakai: sriubos restoranai, pizza & pasta restoranai (čia nekalbu apie
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas:
2012 - 02 - 12
2012 - 01 - 19
2011 - 09 - 02
Vapiano: kartais formulė ir klišė yra viskas, ko reikia Keistas ir geras Kaukazo kabakas velniai žino kur Pusryčiai mieste: Šekspyro viešbutis Vilniuje
Kai man pirmą sykį parodė Vapiano, dar negyvenau Vilniuje. Tą kartą aš pagalvojau: nieko sau, nejaugi lietuviai gali padaryti savo restorano modelį, kur viskas, rodos, nuo-iki? Kur viskas pragalvota, procesas sustyguoti (apie jų verslą iš verslo pusės rašė mūsų
Ačiū tokiems draugams, kaip Rokiškis Rabinovičius, kad kartais užrodo tokias vietas, kur niekada gyvenime nebūčiau ėjęs. Come on, čia ne tik kad nebūčiau ėjęs: nebūčiau net žinojęs, kur tokia vieta yra. Bet pasirodo, apie juos esama ir recenzijos (kalba
Nepabijokim to žodžio, pusryčiauti lietuviai restoranuose bei kavinėse, daineriuose ir kitur dar nenori. Nes jei norėtų, tai jiems pasirinkimo būtų žymiai daugiau. Mokslo ir žinių dieną, po pirmojo skambučio Vilniaus Senamiestyje ėjom papusryčiauti mieste. Tai ką
įvertinimas:
įvertinimas:
įvertinimas: